Parfumerie en Thais eetkraampje

Poppenhuis miniatuur parfumerie in een kleine houten bak van Xenos. De twee rekken zijn gekocht. Alles wat verder in het kamertje te zien is, is door mij gemaakt van kralen, knopen, ooschaduwblikjes, gordijnstoppers en ander afvalmateriaal. De zeesterren links en rechts aan de wand zijn kettinghangers. De plafonnière is een oorknop.

Poppenhuis miniatuur parfumerie in een klein wijnkistje. Alles zelf gemaakt van afvalmateriaal. Dit kamertje bestaat niet meer. De meubeltjes, bouwpakketjes van Mini Mundus, staan in een nog op te knappen kinderpoppenhuis en de plateautjes met parfumflesjes zijn al weer herverdeeld.

Poppenhuis miniatuur Thais eetkraampje gemaakt in een rechthoekig rieten mandje met deksel. Het mandje staat op zijn brede kant, zodat het deksel kan dienen als afdak tegen de zon, waar men het gekochte eventueel in de schaduw kan opeten. Dit mandje heb ik bij Xenos gekocht.  Dit zijn dezelfde miniaturen als op de andere foto, alleen de planten zijn in een ander tafereel gebruikt. De vitrines zijn van Euromini’s.

 Poppenhuis miniatuur kamertje met Thaise miniaturen.Al deze miniaturen zijn door vrienden van ons uit Thailand voor mij meegebracht. Op deze foto staat alles in één setting uitgestald. De tafels zijn van Bespaq en de vitrine komt van Euromini’s. Op de grond ligt zo’n goedkope houten placemat.