Eetkamers (o.a. Bespaq)

Poppenhuis miniatuur eetkamer gemaakt in een grote wijnkist. Alle meubeltjes zijn van Bespaq en de haard is van Reutter Miniatures. De vazen op de haard heb ik gemaakt. Het tafeltje waar het koffieservies op staat, nog net te zien rechts tussen de stoel en de haard, is een deksel van een potje crème door mij bekleedt met een stukje voilestof en rimpelkantjes. Van wie het servies komt weet ik niet meer. De schilderijen zijn uitgeknipte plaatjes ingelijst met schilderijlatjes. Het behang is gekocht en de vloerbedekking is een stuk veloursstof.

Poppenhuis miniatuur eetkamer gemaakt in een door mijn man gemaakte bak. Alle meubeltjes zijn van Bespaq. Het tapijtje heb ik geborduurd en de gordijnen heb ik gemaakt. De plantenbak is gemaakt door Tim Roberson uit Engeland. Net zoals je het wire wicker hebt is dit metalen rotan. De dame rechts komt uit Amerika. Twee vazen op de haard zijn van Reutter en de middelste heb ik gemaakt. De haard komt dacht ik uit Engeland en het schilderij erboven is een echt olieverfschilderijtje, helaas is mij de naam van de maker ontschoten. Het andere schilderij is een uitgeknipt plaatje ingelijst in latjes. Het behang is gekocht en de vloerbedekking is een stuk veloursstof van een oud gordijn. 

De miniaturen heb ik gemaakt van sieradenonderdelen.