Diverse tafereeltjes

Poppenhuis miniatuur buiten tafereeltje in een park, gemaakt in een klein wijnkistje. Het huisje achter het dienstmeisje, de vogels aan de linker wand en de vogel tegen het plafond zijn ooit broches geweest. De omslagdoek en het spreitje in de kinderwagen heb ik gehaakt. Het meisje en de baby zijn van Het Wolwereldje. De kinderwagen komt uit Engeland. Het plafond van het kistje en de buitenkant zijn lichtblauw geverfd en de binnenwanden zijn behangen met lichtblauw behang met wit en roze vlekjes, uit een stalenboek.

Poppenhuis miniatuur kleedkamer gemaakt op een klein spelbord. Dit tafereel heeft allen een vloer, het behang is er alleen voor de foto achter gehouden. Het lampetstel komt uit Amerika en het zeepschaaltje met deksel en het sieradenkistje komen uit Engeland. De hoedendoos heb van Internet geprint.

De parfumflesjes heb ik gemaakt. De crème en de poederdoos komen uit Engeland.

Poppenhuis miniatuur drankentafereeltje in een cadeauverpakking van Jonge Bols.

Poppenhuis miniatuur prieeltje romantisch tafereel in een lantaarn / windlicht. De rozen in de vaas zijn gemaakt door Else Keuker. De rozenstruik is van dezelfde persoon als de wit en goud versierde kerstboom in één van de kerstkamertjes en ik weet even niet meer wie dat is.

De rozen zijn gemaakt door Else Keuker. Ik denk dat het servies van Euromini’s is.