Nieuwe RiperNet website

(English translation)


RiperNet, Karin en John Riper’s genealogie-website, staat al op het web sinds 1997. Naarmate de jaren zijn voortgeschreden zijn ook de technische mogelijkheden toegenomen. Onze website veranderde al die tijd echter nauwelijks. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe technieken heb ik de website nu helemaal vernieuwd. De artikelen in de Van Riper (USA, met vele honderden waardevolle genealogische berichten van de hand van George Van Riper, New Jersey) en Rieper (Duitsland e.a.) databases, die veelvuldig bezocht werden op de oude website, zijn nu helemaal geïntegreerd in deze nieuwe website en – zoals de hele inhoud van de website – geavanceerd doorzoekbaar. Alle overige inhoud van de oude site zal stap voor stap worden overgeheveld naar de nieuwe site. Omdat daar wat tijd in gaat zitten, zal de oude RiperNet website voorlopig beschikbaar blijven.

De nieuwe site is niet meer uitsluitend gewijd aan genealogie: Karin’s andere passie, de miniaturen hobbyheeft nu ook een plaats op onze website.

Maak je keuze uit de verschillende categorieën in het menu links, of doorzoek de hele website met de search-box rechtsboven. Wij zijn bereikbaar via het Contact-formulier (zie menu). Veel plezier!

 

Geplaatst in Div